Vastgoed Veiling

Waarvoor heb ik een registratieverklaring nodig?

Om te bieden op vastgoed, heb je een ondertekende registratieverklaring nodig. De handtekening op de verklaring moet gelegaliseerd zijn door een notaris.

De registratieverklaring hebben we nodig om zeker te weten wie jij bent. De verklaring koppelt je account namelijk aan je identiteit, of aan je organisatie.

Om deel te nemen aan de vastgoedveilingen hoef je slechts eenmalig je handtekening op de registratieverklaring te laten legaliseren. Zodra deze legalisatie is voltooid en door onze platformnotaris is doorgevoerd kan je meebieden op de vastgoedveilingen van Vastgoed Veiling. Let op! Indien je in het verleden (vóór 1 augustus 2019) bent gelegaliseerd voor slechts één van de volgende platformen blijft deze legalisatie slechts gelden voor het platform waarvoor u destijds bent gelegaliseerd. Dit betreft de volgende platformen: BOG Auctions en Nationale Vastgoedveiling. Elke notaris in Nederland kan een legalisatie uitvoeren.

Download de registratieverklaring op je accountpagina en bekijk welke notariskantoren de legalisatie gratis voor je regelen.

Check je persoonlijke gegevens goed

Biedingen die je plaatst via jouw account, schrijven we toe aan de persoon of organisatie die in je registratieverklaring staat. Zorg dus dat je persoonlijke gegevens in je verklaring hetzelfde zijn als die op je identificatiebewijs.

Zijn je gegevens veranderd? Bijvoorbeeld omdat je bent verhuisd of je paspoort is verlopen? Of heb je een wijziging doorgegeven aan de KVK? Vergeet dan niet om ook je registratieverklaring aan te passen.