Vastgoed Veiling

Legalisatie

Om deel te nemen aan de online vastgoedveilingen dien je jouw account te legaliseren. Hoe werkt dat precies?

Account

Log in om je klantnummer en legalisatiestatus te bekijken.

Registratieverklaring

Voor deelname aan de vastgoedveilingen dien je onze registratieverklaring te ondertekenen in het bijzijn van een notaris (dit heet legaliseren). Door middel van deze registratieverklaring wordt het account (door middel van het klantnummer en/of gebruikersnaam) gekoppeld aan de persoon of organisatie die vermeld wordt op het registratieformulier. Biedingen die worden uitgebracht met dit account, worden uitgebracht namens de partij die vermeld is in de registratieverklaring.

De registratieverklaring hoeft slechts eenmalig te worden ondertekend om het account te laten legaliseren. Zodra deze legalisatie is voltooid en door onze platformnotaris is doorgevoerd kun je meebieden op onze vastgoedveilingen.

Let op! Indien je in het verleden—vóór 1 augustus 2019—bent gelegaliseerd voor slechts één van de voornoemde platformen blijft deze legalisatie slechts gelden voor het platform waarvoor je destijds bent gelegaliseerd.

Door omstandigheden kan het legaliseren (mogelijk) meer tijd in beslag nemen. Wij adviseren daarom tijdig met de notaris contact op te nemen voor de legalisatie.

Vind een notaris

Elke notaris in Nederland kan een legalisatie uitvoeren en het is vaak slechts een paar minuten werk. Wij adviseren altijd om vooraf een afspraak te maken.

Zoek op plaatsnaam