Home > Aanbod > Utrecht< Terug naar zoekresultaten

Nieuwegracht 12 D

 

3512 LP Utrecht

Type veiling: executieveiling
Startdatum: 20-11-2018
Einddatum: 18-12-2018

Aanbieder
Vastgoedveiling B.V.

Adres: Postbus 7085Telefoon:
Postcode: 5605 JD E-mailadres: info@vastgoedveiling.nl
Plaats: Eindhoven Website: www.vastgoedveiling.nl
K.v.K. nummer: 63954680

Object omschrijving
GEGEVENS UIT EEN TAXATIERAPPORT. DE VERKOPER EN DE NOTARIS AANVAARDEN GEEN ENKELE AANSPRAKELIJKHEID OMTRENT DE JUISTHEID VAN DEZE GEGEVENS "2 kamer appartement met dakterras Entree begane grond met trapportaal naar tweede woonlaag. Entree/hal, badkamer met bad/douche, toilet en wastafelmeubel, slaapkamer met dakkapel, L-vormige woonkamer met hoog plafond met dakconstructie, tevens toegang naar het dakterras (met vergunning). De open keuken in L-vorm is voorzien van een afzuigkap, vaatwasser en keramische kookplaat. Er is een bergzolder (Vlizotrap) aanwezig van 1,5 meter hoog en ca 25m2."

Kenmerken
Soort eigendom: volledig eigendom
Kadastrale gegevens: het appartementsrecht, dat recht geeft op het exclusief gebruik van de woning op de tweede verdieping en alles wat daar verder bij hoort, plaatselijk bekend als Nieuwegracht 12D, 3512 LP Utrecht, kadastraal bekend als gemeente Utrecht sectie B complexaanduiding 5460 -A appartementsindex 5; dit appartementsrecht maakt het vijfenzestig / vijfhonderddertigste aandeel uit in de gemeenschap, die bestaat uit een perceel grond ter grootte van 360 m² (drie honderd zestig vierkante meter) met de daarop staande opstallen en alles wat daar verder bij hoort aan Nieuwegracht 12, 3512 LP in Utrecht; voor de splitsing was dit perceel kadastraal bekend als gemeente Utrecht sectie B nummer 3526.
Gebruik: verhuurd
Bezichtiging: niet mogelijk
Overig: Het registergoed is een gemeentelijk monument in de zin van de Monumentenverordening Utrecht 1998. Het registergoed is een beeldbepalend pand in de een beschermd stadsgezicht. Het is niet bekend of publiekrechtelijk toestemming is verleend voor het aanbrengen en het gebruiken van het dakterras. De actuele huur bedraagt volgens de huurders € 1.344,88 per maand.


Foto's


Bekijk de ligging op kaart