Home > Aanbod > Maastricht < Terug naar zoekresultaten

Koning Zwentiboldstraat 26 B

 

6226 AK Maastricht

Type veiling: executieveiling
Startdatum: 25-10-2018
Einddatum: 26-11-2018

Aanbieder
Vastgoedveiling B.V.

Adres: Postbus 7085Telefoon:
Postcode: 5605 JD E-mailadres: info@vastgoedveiling.nl
Plaats: Eindhoven Website: www.vastgoedveiling.nl
K.v.K. nummer: 63954680

Object omschrijving
Indeling volgens taxatierapport d.d. 4 juli 2018 (notaris kan hiervoor, noch voor de getoonde foto's, aansprakelijkheid aanvaarden): Begane grond: Entree, centrale hal met brievenbussen, trappenhuis en priv├ęberging. 1e Verdieping: Meterkast op gang, entree appartement, hal, toiletruimte met duoblok en fonteintje, ruimte voor c.v.-combiketel, woonkamer met loggia, gesloten keuken voorzien van keukenopstelling met diverse (inbouw)apparatuur. 2 slaapkamers, badkamer met dubbele vaste wastafel, douche en ligbad.

Kenmerken
Soort eigendom: overige
Kadastrale gegevens: het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van het woonappartement, gelegen op de eerste verdieping, omvattende een woonkamer met balkon en open keuken, badkamer, meterkast, hal, muurkast, toilet, centrale verwarmingsruimte, twee slaapkamers, alsmede een op de begane grond gelegen berging, plaatselijk bekend als Koning Zwentiboldstraat 26 B te 6226 AK Maastricht, kadastraal bekend gemeente Maastricht, sectie G complexaanduiding 5041, appartementsindex 2, uitmakende het een/derde (1/3) onverdeeld aandeel in de grond en opstallen; ten tijde van de splitsing kadastraal bekend als gemeente Amby, sectie C, nummer 2090, groot een are (1 a), met de zich daarop bevindende opstallen van een gebouw, plaatselijk bekend te Maastricht, Koning Swentiboldstraat in het project
Gebruik: onbewoond
Bezichtiging: De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.
Overig: Op het adres van het registergoed staat niemand ingeschreven als bewoner, het appartement is leeg en onbewoond. Verkoper verklaarde gegronde redenen te hebben om het huurbeding niet in te roepen, omdat ook met instandhouding van een eventuele huurovereenkomst er kennelijk voldoende opbrengst zal worden verkregen om alle hypotheekhouders die gebruik kunnen maken van een huurbeding, te voldoen (artikel 3:264 lid 1 sub b BW).


Foto's


Bekijk de ligging op kaart