Home > Aanbod > Maastricht < Terug naar zoekresultaten

Bisschopsmolengang 10 D

 

6211 HZ Maastricht

Type veiling: executieveiling
Startdatum: 16-10-2018
Einddatum: 15-11-2018

Aanbieder
Vastgoedveiling B.V.

Adres: Postbus 7085Telefoon:
Postcode: 5605 JD E-mailadres: info@vastgoedveiling.nl
Plaats: Eindhoven Website: www.vastgoedveiling.nl
K.v.K. nummer: 63954680

Object omschrijving
Vermoedelijke indeling volgens geveltaxatie d.d. 28 mei 2018 Op basis van visuele inspectie aan de buitenzijde van het getaxeerde object en de indeling van 2 reeds verkochte objecten in hetzelfde complex (Bisschopsmolengang 10B en 8C), zijn deze indelingen het uitgangspunt van deze taxatie. Souterrain: Gemeenschappelijke fietsenberging en privé-berging. Parterre: Gemeenschappelijke hoofdentree met centrale hal, postbussen, video/intercominstallatie, lift en trappenhuis. 3e Verdieping: Entree/hal, meterkast; berging met cv-installatie en aansluiting wasautomaat; woonkamer met terras; open keuken; betegelde badkamer met o.a. toilet en wastafel; slaapkamer.

Kenmerken
Soort eigendom: overig
Kadastrale gegevens: het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woonkamer met keuken, loggia, badkamer, berging, hal en meterkast op de derde verdieping, zolderruimte op de zolderverdieping benevens berging op de kelderverdieping, plaatselijk bekend als Bisschopsmolengang 10 D te 6211 HZ Maastricht, kadastraal bekend gemeente Maastricht, sectie B complexaanduiding 4330, appartementsindex 24; uitmakende een gedeelte van twee vijf/tiende procent (2,5 %) in het erfpachtsrecht op de grond met flatgebouw, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Maastricht, sectie B nummer 4328, groot zes aren en vijfenvijftig centiaren.
Gebruik: onbekend
Bezichtiging: De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld. Verkoper is voornemens het appartement te ontruimen. Nadat ontruiming en inbeheerneming van het appartement heft plaatsgevonden kunnen bezichtigingen gepland worden. De data en tijdstippen van die bezichtigingen worden dan hier vermeld.
Overig: Onder gebruikmaking van verkopers bevoegdheden ex 3:267 BW (beheer en ontruiming) en 3:264 BW (huurbeding), zal met goedkeuring van de Voorzieningenrechter overgegaan worden tot ontruiming en inbeheerneming van het pand. Behoudens onvoorziene omstandigheden zal ontruiming op 22 oktober zijn voltooid. Verkoper staat het bieden voor een ander of nader te noemen meester na veiling NIET toe. De mogelijkheid van een Akte de Command is bij de veilingvoorwaarden uitgesloten. De VVE heeft volgens haar verklaring ex 5:122 BW een bedrag aan achterstallige verenigingsbijdragen openstaan van € 1.909,46 (per 25 oktober), waarvoor zij de koper hoofdelijk aansprakelijk zal willen houden. Doch die opgave is gebaseerd op de administratie van een beslagvordering van een deurwaarder en niet op basis van de administratie van de VVE. AchtenvanGent Notarissen is van mening dat –voor zover al sprake is van achterstanden – dat een beduidend lager bedrag moet zijn. Volgens overgelegde administratie van de VVE bedraagt de achterstand in verenigingsbijdragen € 1.086,81 per veilingdatum 15 november 2018. Bedragen waarvoor de koper aansprakelijk zal zijn worden alleen op verzoek van koper via de notarisafrekening voldaan.


Foto's


Bekijk de ligging op kaart