Home > Aanbod > Simpelveld< Terug naar zoekresultaten

Irmstraat 3

 

6369 VL Simpelveld

Type veiling: executieveiling
Startdatum: 13-04-2018
Einddatum: 17-05-2018

Aanbieder
Vastgoedveiling B.V.

Adres: Postbus 7085Telefoon:
Postcode: 5605 JD E-mailadres: info@vastgoedveiling.nl
Plaats: Eindhoven Website: www.vastgoedveiling.nl
K.v.K. nummer: 63954680

Object omschrijving
Indeling volgens taxateur d.d. 2 februari 2017 (notaris kan hiervoor, noch voor de getoonde foto's aansprakelijkheid aanvaarden): Kelder: Proviandkelder (ca. 3x5m). Begane Grond: Entree. Frontbreedte ca. 5,90m. Restaurant/horeca ruimte (ca. 90 m² vloeroppervlak) met bar, open haard en voldoende ruimte voor zitgelegenheid. Garderobenis. Damestoilet volledig betegeld met closet en wastafel. Herentoilet met twee urinoirs, closet en wastafel. Keuken (10 m²) met gasfornuis, vetput, extra krachtstroom en koelcel. Berging/bijkeuken met witgoedaansluitingen en tweede meterkast. Toegang tot kelder en opgang naar verdieping. Aan de achterzijde van de eetgelegenheid middels openslaande deuren toegang tot de stadstuin/patio. Eerste verdieping: Overloop. Woonkamer (ca. 27 m²) met bergkasten. Tussenkamer (ca. 14 m²) met bergkasten. Badkamer (ca. 8 m²) met ligbad, toilet en wastafel. Riante bergruimte/opslag (ca. 20 m²) met doorgang naar ruime slaapkamer (ca. 23 m²). Tweede verdieping: Middels vaste trap bereikbare zolderverdieping met mansardekap. Vanuit de overloop toegang tot bergruimte en cv-hok, alwaar zich de cv-ketel (1982, eigendom, Rheem) en boiler bevinden. Twee ruime slaapkamers (ca. 15 en 11 m²).

Kenmerken
Soort eigendom: volledig eigendom
Kadastrale gegevens: horecaruimte met bedrijfswoning met ondergrond en tuin, staande en gelegen aan de Irmstraat 3 te 6369 VL Simpelveld, kadastraal bekend gemeente Simpelveld, sectie D nummer 3050, groot een are tweeënnegentig centiare (1 a 92 ca)
Gebruik: niet in gebruik
Bezichtiging: woensdag 2 mei 2018, van 11:00 tot 11:45 uur
Overig: Het pand ligt in een gebied waarvoor het bestemmingsplan “Kernen gemeente Simpelveld” geldt dat in maart 2015 is vastgesteld. De locatie is hierin aangewezen als “Horeca” met de aanduiding “bedrijfswoning” en bestemd voor horecabedrijven in de categorie 1, 2 en 3 en één bestaande bedrijfswoning. De woning dient daarbij ondergeschikt gebruikt te worden aan de horecafunctie. Overdrachtsbelasting: - de verkrijging van het woningdeel van het registergoed (te weten de eerste en tweede verdieping) is belast tegen het tarief van twee procent (2%) overdrachtsbelasting; - de verkrijging van het bedrijfsmatige deel van het registergoed (derhalve hetgeen niet tot het woningdeel wordt gerekend) is belast tegen het tarief van zes procent (6%) overdrachtsbelasting. Voor de berekening van de overdrachtsbelasting dient koper uiterlijk drie (3) dagen na de gunning aan de notaris op te geven welk deel van de tegenprestatie hij wenst toe te kennen aan het woningdeel, waarmee het aandeel in de koopprijs van het bedrijfsmatige eveneens wordt vastgesteld. Deze waardetoekenning geschiedt volledig voor risico van koper, en nadrukkelijk onder vrijwaring van de verkoper en de notaris dienaangaande.

Veilingvoorwaarden: algemene voorwaarden voor executieverkopen 2017.pdf
Veilingvoorwaarden: bijzonder veilingvoorwaarden.pdf
Overige documenten: bestemmingsomschrijving archeologie.pdf
Overige documenten: bestemmingsomschrijving.pdf
Overige documenten: bestemmingsplan kaart.pdf
Overige documenten: bodemloket.pdf
Overige documenten: info_gemeente.pdf

Foto's


Bekijk de ligging op kaart